Selectează o Pagină

Rólunk

A bistos.ro és biztos.ro weboldalak a Podium Egyesület egyik projektje, melyet Valentin Covaciu, Szakács Lehel és Andrei Vornicu kezdeményezett és koordinál.

A „bistos&biztos” projekt célja a kortárs magyar és román irodalom népszerűsítése. Ösztönözni szeretnénk az irodalmi szövegek fordítását és az együttműködést vizuális művészek, dizájnerek, előadóművészek, marketing és/vagy kommunikációs szakemberek, vállalkozók és kortárs írók között.

Az „Írók az iskolában” és a „bistos&biztos” a Podium Egyesület két különböző projektje. Kezdetként azonban a két weboldal tartalmát nagyrészt az „Írók az iskolában” projekt biztosítja.

Az „Írók az iskolában” (2019) projekt csapata: Andrei Vornicu, Lehel Szakács, Miruna Lavinia, Szilágyi Panna, Valentin Covaciu și Szász Gyopár.

A Podium Egyesület támogatja a tudás, illetve a művészi, tudományos és sportteljesítmény fejlesztését. Ezirányban projekteket is kezdeményez, így egy olyan szabad és konstruktív légkört alakítván ki, melyben az egyén ki tudja bontakoztatni a potenciálját és értékeit.

 

Elérhetőség

Andrei Vornicu

andreivornicu89@gmail.com

Lehel Szakács

lehel.szakacs1@gmail.com

Valentin Covaciu

vali.covaciu@gmail.com

asociatiapodium.ms@gmail.com

0744 277 610